Ревю на продукти №3



Лосион за тяло на Ziaja с масло от какао 

Лосионът на Ziaja, не само ухае неповторимо, но и омекотява кожата веднага. Консистенцията му е по гъста и по трудна за нанасяне, но пък за сметка на качеството няма какво да говорим. Укрепва естествената защитна бариера на кожата, възвръща и подобрява еластичността. Мирисът е дълготраен. Толкова удовлетворена съм от него, че купих такъв и на приятелка за рождения и ден. За тези, които имат суха кожа горещо препоръчвам да ползват лосион ежедневно, понеже има голяма вероятност, ако кожата на краката ви е суха и не я хидратирате, по-късно да се появят стрии по нея. Точно заради този факт, който научих наскоро, се запасих и с още един лосион.

Лосион за тяло Comfort с ванилия и макадамия на Laura Vandini
Този лосион е също с добро качество, както и другите продукти на марката Laura Vandini. Той включва масло от макадамия, ванилия и витамин Е. По-лесен е за нанасяне в сравнение с този на Ziaja и това е като предимство, но пък съблазнителният аромат е остава за кратко времв. Все пак той омекотява на мига и оставя кожата като коприна.

Душ гел Feel The Massage на Palmolive
Абсолютно доволна останах и от душ гела на Palmolive😍 Първо, че ухае омайващо на море и ми напомня за лятото (любимият ми сезон) и спомени от него. И второ - той действа като ексфолиант, защото съдържа сини минерални микрочастици от сол от Мъртво море и премахва лесно мъртвата кожа. Съдържа и алое вера и мента, които освежават кожата и тялото и ободряват ума и мисловността. Като цяло този нежен и деликатен ексфолиант ви оставя с чувството, че сте използвали луксозна козметика. Една приятелка наскоро ми дойде на гости с преспиване, изпробва го, беше удивенаи каза, че ще си купи такъв непременно.

Измиваща пяна за лице на Balea
Купих си пяната на Balea само за измиване на лице сутрин и вечер по-повърхностно. Ако искате да си почиствате грима с нея, това не е вашият продукт. Опитвала съм да го направя, но не е лесно и няма да помогне напълно и ще се нуждаете от помощта и на други продукти. Реално на опаковката и без това не пише "за изтриване на грим", така че трябва да знаете, че служи единствено за измиване на лицето и евентуално на лек грим - фон дьо тен, сенки за очи, но не и спирала, очна линия и т.н.
Акне стоп матиращ крем-гел на Здраве
Продуктът не е нов на пазара. Създаден е да се бори с мазна, склонна към комедони и акне кожа. Моето мнение за него въобще не е положително. Неговата формула не само, че няма да се пребори с акнето ви, но и при нищо и никакви пъпки няма да помогне. На опаковката пише, че матира кожата , но това матиране е много леко, като се има предвид, че моята кожа е комбинирана. Ужасно съм разочарована. Марката я помня още от детството си с универсалния им крем, който помага за всичко, но този тук не сбъдна очакванията ми.
Ледникова маска (Glacial Clay Spa) на Montagne Jeunesse
Последна в днешното ревю, но не и на последно място е маската на Montаgne Jeunesse. Самата маска от тази серия представлява напоен плат, който оставяте на лицето си да престои 15 минути, а след това отлепяте, масажирате, за да попият веществата и накрая изплаквате. Ключовите й съставки са глина, червено грозде и дива къпина. Червеното грозде, съдържащо антиоксиданти и дивата къпина от Скандинавия помагат за запазване на естествената бариера на кожата. Маската действа разхлаждащо на лицето и почиства порите изцяло. Естествено както при всички маски е препорачително (а и даже задължително) да сте си отворили порите предварително като сте си взели един душ или сте стоели над водна пара. Така маските имат по-голям ефект. Давам 6/6 на тази маска и със сигурност пак ще си купя продукти на тази марка.

0 коментара:

Публикуване на коментар

My Instagram