Ревю на продукти №6


Лосион на Leocrema с арганово масло
От лосионът на Leocrema съм ужасно доволна. В състава си той има 100% органично арганово масло. Етикетът твърди, че хидратира кожата 24 часа и съм напълно съгласна. Ако нанеса лосионът сутринта, усещам миризмата му цял ден. Консистенцията му е доста течна и това спомага за по-бързо и лесно разнасяне. Нанасям го всеки ден след къпане. 


Лосион за тяло Winterberry&Shea на Avon 
Хубав лосион с блестящи частици, които остават по кожата за дълъг период от време и двойна формула с масло от шеа и илекс. Миризмата му на мен не ми хареса, но пък това не значи, че на вас няма да ви допадне. Все пак ароматът не е непоносим и ще си използвам продукта през лятото със сигурност, тъй като бляскавите частици ще се забелязват. Хидратира сравнително добре. 

Дезодорант против изпотяване Oriental Moments на Fa 
Отдавна не бях използвала продукт на тази марка и останах приятно изненадана. Действително няма да усетите наприятна миризма, ако го използвате. Има 48-часов ефект и не оставя петна по дрехите. Съдържа ориентални нотки, както може да предположите от името му и връхна нотка на пустинна роза.

Balea Professional маска за силно увредена коса 
Маската е за суха и накъсана коса, каквато беше моята наскоро. Усетих мигновенно действие след използването. Не съдържа силикони, а фитокератин и микропротеини. Опаковката е малка (20 мл), но може да ви свърши работа за повече от 4 пъти. Това вече зависи от количеството, което използвате. Определено ще си купя отново!

Лепенки срещу пъпки на Cadeavera
Тези лепенки правят чудеса. Ако имате пъпка с бял връх ще я заличат почти напълно за няколко часа докато спите през нощта, а ако е зачервена пъпка ще я успокоят и подутостта ще изчезне и червенината ще намалее. Те съдържат салицилова киселина и олио от чаено дърво. Представляват малки кръгли лепенки, които залепвате вечер преди лягане и премахвате сутринта (желателно след около 8 часа). В опаковка са 36 броя и понеже не знам дали може да намерите точно тези на тази марка, проверих в Dm и открих почти същите с абсолютно еднакви съставки с изключение на маслото от чаено дърво. Тези са ми на привършване и ще си купи на Baleа - Soft&Clear Anti-Pickel Patches, защото съм очарована от резултатите.


Moisture+Freshness памучна маска за лице на Garnier
Най-хубавото и най-интересното този месец оставих за края на този пост. Маската е успокояваща, почистваща порите и хидратираща. Моята е за нормална до комбинирана кожа. В съставките се открояват ектракт от зелен чай, който е централна съставка в някои продукти срещу проблемна кожа и хидратиращ серум, който заедно с хиалуронвата киселина запазва кожата хидратирана до 1 седмица. Тя стана любимец на мнозина последните седмици.

Ще се радвам да напишете в коментарите, ако такива постове ви е любопитно да четете и за какви други тематики бихте искали да пиша. Благодаря ви, че четете блога ми!💗

0 коментара:

Публикуване на коментар

My Instagram